Diari Més

Successos

Intercepten a Valls un vehicle amb més de 6kg de marihuana

El conductor va efectuar diferents maniobres evasives amb greu risc pels altres usuaris de la via

La marihuana es va trobar al maleter del vehicle.

Intercepten a Valls un vehicle amb més de 6kg de marihuanaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona ha confiscat 6.156 grams de cabdells de marihuana envasada trobats al maleter d'un turisme que circulava per la A-27 al terme municipal de Valls.

Enmotiu dels dispositius establerts a nivell nacional contra el tràfic il·lícit d'haixix a les principals vies de comunicació de Tarragona, la tarda del dissabte passat, a la confluència de la carretera C-14 amb l'A-27, els agents van observar un vehicle que circulava cap a ells i que, en adonar-se de la seva presència, va efectuar diferents maniobres evasives amb greu risc pels altres usuaris de la via.

En observar aquests fets, una de les patrulles de seguretat van iniciar el seu seguiment per l'autovia A-27 fins a aconseguir que el conductor aturés el vehicle. Els agents van procedir a la seva identificació. Posteriorment van registrar el vehicle, i al maleter van localitzar-hi dues grans borses d'escombraries que contenien, en total, 6.156 grams de marihuana envasada, llesta per a la seva venda a l'engròs.

Per aquest motiu es va procedir a la detenció del conductor del vehicle pels suposats delictes de tràfic de drogues i conducció temerària.

tracking