Diari Més

Oci

Ferrari Land dóna el tret de sortida

El parc temàtic obre portes aquest divendres amb un món d’entreteniment per a tothom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrari Land serà una realitat a partir d’aquest divendres. Un 7 d’abril històric, ja que l’únic ressort dedicat a la marca del Cavallino Rampante a Europa obrirà les seves portes per posicionar-se com a un dels referents mundials en l’oci per a totes les edats.

El tercer parc temàtic dins de Port Aventura Wolrd Parks & Resort ha estat presentat aquest dijous en societat, on més de 1.500 persones han pogut assistir, en primera persona, a una presentació amb diversos noms propis. Entre ells, el de Piero Ferrari, fill del mític fundador de la marca, Enzo Ferrari.

Ferrari Land es converteix, doncs, en el tercer parc temàtic dins de PortAventura. El que, segons Aturo Mas-Sardá, Chairman de Port Aventura, ha definit com el «projecte més ambiciós de la història de PortAventura Wolrd, un somni fet realitat gràcies a l’aliança amb Ferrari, una de les marques més valorades del món».

La inversió realitzada en el parc ha ascendit a 100 milions d’euros, un projecte molt ambiciós que neix per ser un tribut Enzo Ferrari, a l’estil de vida que ell va crear i a els seus icònics cotxes de color rosso corsa, símbols de velocitat, tecnologia i innovació.

70.000 metres quadrats de pura diversió, amb onze atraccions destinades a tota la família, amb un gran component de tecnologia i d’adrenalina. Però no tot són atraccions, pujades i baixades, ja que Ferrari Land està acompanyat de restaurants, botigues i espectacles, que ajudaran a passar dies inoblidables a famílies que arribin procedents d’arreu del país i del món sencer.

La joia de la corona és Red Force, la més espectacular atracció de descens vertical que hi ha al món. És capaç d’assolir els 180 quilòmetres per hora en tan sols cinc segons.

La velocitat i l’emoció estan estretament lligats amb Ferrari Land, que comptarà amb vuit simuladors semi-professionals, anomenats Pole Position Challenge. Allí, tothom es podrà posar la granota i viure una prova de pilot. Més realisme, impossible.

Més que orgullós del que significarà Ferrari Land pel parc temàtic estava Fernando Aldecoa, director general de PortAventura, que es felicitava perquè «PortAventura World ja és el segon destí turístic amb més visitants d’Europa». «Estem convençuts que aquest parc atraurà, no només a les famílies, sinó als apassionats del motor i de la fórmula 1», explicava Aldecoa, qui va aprofitar per detallar que «hi han treballat més de 550 persones i 50 companyies nacionals i internacionals».

Imatge de l'inici de l'espectacle d'inauguració de FerrariLand, aquest dijous al matí.

Ferrari Land dóna el tret de sortidaDiari Més

tracking