Diari Més

Costa Daurada

Salou rebrà més de 7.000 esportistes al Mare Nostrum Cup de futbol

La competició se celebrarà de 13 al 16 d’abril i arribaran equips dels quatre continents

Ahir es van presentar els detalls de la competició en una roda de premsa.

Salou rebrà més de 7.000 esportistes al Mare Nostrum Cup de futbolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou reunirà a més de 7.000 esportistes en la 17ena edició de la Mare Nostrum Cup de futbol i bàsquet entre el 13 i el 16 d’abril. Participants de 220 equips de futbol tot Catalunya, País Valencià, País Basc, Navarra, Castella Lleó, Madrid, Bèlgica, Suïssa, Suècia, Estònia, Anglaterra, Escòcia, Irlanda, dels Estats Units, Kuwait, Argèlia jugaran 476 partits en la dissetena edició del Mare Nostrum Cup de futbol.

El torneig, en creixement exponencial els darrers anys aprofita les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou per dur a terme el gruix dels partits però per dimensionar l’activitat esportiva han hagut també de buscar altres equipaments del municipi i també de poblacions veïnes com Reus, la Canonja, Bonavista o Tarragona. El director esportiu del complex Futbol Salou, Albert Viñas, i el director del torneig, Josep Massip, van presentar ahir els detalls de la competició. Viñas va destacar que, «amb aquesta competició, arribem als quatre continents, generem tres milions d’impacte econòmic al territori i portem el nom de Salou arreu del món».

Per la seva part, Josep Massip va destacar «com, en cinc anys, hem passat de 85 equips de futbol als 220»en aquesta 17ena edició del Mare Nostrum Cup de futbol que se celebrarà del 13 al 16 d’abril. «Tots els jugadors faran nit a Salou i a l’hora de jugar es repartiran entre els 21 camps que s’han contractat arreu de les comarques de Tarragona per disputar 476 partit», va destacar, Massip.

Competició de bàsquet

D’altra banda, pel que fa al Mare Nostrum de bàsquet també s’organitza durant aquesta setmana Santa (del 10 al 12 d’abril) als tres pavellons de Salou, així com també aprofitant les dues pistes del col·legi Elisabeth i d’altres municipis del voltant. En total s’han inscrit fins a 180 equips que jugaran a 13 pavellons ocupant 23 pistes, disputant fins a 350 partits amb equips de Catalunya, País Basc, Madrid i Finlàndia.

tracking