Diari Més

Turisme

La Costa Daurada preveu una alta ocupació per Setmana Santa gràcies a l'esport

El programa esportiu comporta més de 20.000 visitants entre esportistes de 8 a 19 anys, familiars i acompanyants

La companyia va portar 250.000 turístes britànics a destinacions espanyoles l'any passat.

La fallida de LowcostTravelGroup afecta més d'un centenar de turistesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Costa Daurada preveu una alta ocupació per Setmana Santa gràcies a les diverses activitats esportives programades, segons informa la Federació Empresarial de Turisme deTarragona(FETT). Les activitats esportives garanteixen les reserves, faci o no mal temps, un factor molt sensible a les reserves d'última hora dels mercats de proximitat.

Aquesta Setmana Santa se celebren la Mare Nostrum Cup, el Mundialet de futbol, el Torneig TGN bàsquet, el Torneig Internacional de futbol Costa Daurada, el Campionat Espanyol Benjamí de Fútbol Sala, i la sisena edició del World Dancesport. Tot aquest programa comporta més de 20.000 visitants entre esportistes de 8 a 19 anys, familiars i acompanyants.

Molts d'ells provenen de mercats que habitualment no visiten la Costa Daurada per Setmana Santa, com el Mundialet, que compta amb un volum important d'equips d'Amèrica del Sud. També l'obertura de Ferrari Land, prevista per a aquest divendres juntament amb PortAventura World, genera moltes expectatives entre els empresaris turístics i les institucions.

David Batalla, president de la FEHT, afirma que «el tancament de reserves en infinitat d'establiments, amb tanta antelació, feia anys que no es recordava i és molt positiu». Segons el president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, «la Setmana Santa serà bona» gràcies als «esforços realitzats els últims anys per atreure un turisme familiar i esportiu». Aproximadament obriran 65 hotels (un 30% més que l'any passat) amb un total de 36.545 places sobre les 45.000 que ofereix el sector.

tracking