Diari Més

Successos

Detenen un home a Castellvell del Camp en una gran operació antidroga

S'enviava la cocaïna en falsos maons, i al detingut a Tarragona se li han trobat màquines de comptar diners i telèfons mòbils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a 25 persones i ha intervingut més de mitja tona de cocaïna oculta a l'interior de falsos maons. Un d'aquests detinguts és un home de Castellvell del Camp, que està ingressat a presó, i al qual se li han intervingut, entre d'altres, màquines de comptar diners i telèfons mòbils que l'incriminarien en la trama.

Els maons van haver de ser trencats amb una massa per poder trobar la droga i, segons detalla la Policia Nacional, els arrestats formaven una organització criminal perfectament estructurada i jerarquitzada. Introduïen la droga a la península via marítima per a la seva posterior distribució.

El cap de l'organització resicia entre Mèxic, Colòmbia i Espanya. En total, es van registrar 28 habitatges i una nau industrial i s'han intervingut 20 vehicles, a banda de 200.000 euros en efectiu. Entre aquestes detencions apareix la de l'home de Castellvell, segons detallen fonts de la policia.

En finalitzar l'operació, els agents han descobert que l'organització està relacionada amb 62 quilos de cocaïna apareguts el passat mes de gener a les platges de Dènia i Xabia, a Alacant, procedents d'un llançament fallit de la droga enganxada a bidons flotants des d'un buc mercant.

Els maons, amb la droga a dins.

Detenen un home a Castellvell del Camp en una gran operació antidrogaPolicia Nacional

tracking