Diari Més

Judicial

Un 'manter', condemnat a 4 mesos i mig de presó per una agressió a un policia local de Cambrils el 2011

El policia lesionat, que va haver d’estar de baixa més 60 dies, ha decidit destinar la indemnització de 3.494 euros a un hospital de Sierra Leone

Imatge d'arxiu de la zona del Cap Sant Pere, entre Salou i Cambrils, on es van produir els enfrontaments entre els venedors i els policies locals.

Un 'manter', condemnat a 4 mesos i mig de presó per una agressió a un policia local de Cambrils el 2011ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 15 de març es va celebrar el judici per un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, uns fets que es remunten a l'any 2011 i en els quals estava implicat un venedor ambulant i un policia local de Cambrils.

Finalment el 'manter' ha estat condemnat a 4 mesos i mig de presó i a pagar una multa per indemnització de 3.494 euros.

Els fets varen succeir al maigdel 2011, quan una parella d'agents de la Policia Local prestaven servei de prevenció per tal d'evitar infraccions de venda ambulant il·legal. Els agents van haver d'actuar contra un grup d'una desena de venedors ambulants, que havien desplegat les seves mantes al passeig marítim de llevant, a l'alturadel Cap de Sant Pere.

En el moment d'intervenir, un dels venedors ambulants va agredir violentament a un dels agents de la Policia Local ocasionant-li diverses lesions importants al peu, que li van provocar una baixa mèdica de més de 60 dies per a poder-se curar.

L'autor dels fets, identificat com C.D., de nacionalitat senegalesa, resident a Espanya, va ser finalment detingut pels agents policials, denunciat per un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

L'agent ha comunicat la seva intenció que la totalitatde l'importque ha de percebre en concepte d'indemnització sigui facilitada a través de l'Hospital infantil Sant Joan de Déu, de Barcelona a un hospital africà (amb el qual està agermanat). Concretament, es tracta de l'HospitalSaintJohnofGoddeMabesseneh,Lunsar, a la República de Sierra Leone.

tracking