Diari Més

Ensenyament

La Generalitat premia un projecte d'FP de l'Institut Jaume Huguet de Valls

Un projecte de l'Institut Montsià d'Amposta rep un segon premi

Els estudiants de Valls amb el diploma acreditatiu del primer premi.

La Generalitat premia un projecte d'FP de l'Institut Jaume Huguet de VallsMíriam Rubio - Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena mostra de projectes emprenedors de la formació professional a Catalunya ha premiat dos projectes d'instituts de la demarcació de Tarragona. Per una banda,el CO&EL, SCOOP, de l’Institut Jaume Huguet, ha rebut el primer premi al millor projecte d’economia social i cooperativa en grau mitjà, per a fabricar i comercialitzar sabates planes a les quals es poden afegir qualsevol tipus de taló o plataforma. Per la seva banda, el projecte de l'Institut Montsià d'Amposta ha rebut un segon premi.

Un total de 10 centres educatius d’arreu del país han estat premiats en aquesta cinquena edició de la mostra, ons’han exposat els millors projectes emprenedors del passat curs 2015-2016, realitzats per alumnes de formació professional de grau mitjà i de grau superior. S’han valorat els projectes que reflecteixen la creació d’un producte o un servei i la seva comercialització.

Tots els projectes participants han resultat guanyadors o finalistes en altres concursos organitzats per diverses entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori. Aquesta Mostra facilita la integració a les activitats que es duen a terme a Catalunya per al foment de l’emprenedoria. En l’edició d’enguany de la Mostra s’han presentat 49 projectes a concurs, més que en les anteriors edicions.

tracking