Diari Més

Un descampat de Cap Salou acollirà un nou festival de música electrònica de 'elrow'

S'esperen més de 15.000 assistents a l'esdeveniment, que durarà 16 hores i se celebrarà el 15 de juliol

'Elrow' és l'empresa fundadora del festival dels Monegros i del club Florida 135 de Fraga.

Un descampat de Cap Salou acollirà un nou festival de música electrònica de 'elrow''Elrow'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou espera entre 15.000 i 25.000 persones al nou festival de música electrònica que se celebrarà a la ciutat el 15 de juliol. L’esdeveniment està impulsat per la marca ‘elrow’, de l’empresa fundadora del festival dels Monegros i del club Florida 135 de Fraga (Baix Cinca). La companyia ha anunciat aquest dilluns que ha escollit la capital de la Costa Daurada per debutar en l’escena de festivals propis, amb l’objectiu d’exportar el format a la resta del món.

L’esdeveniment durarà 16 hores -de les 10 del matí a les 2 de la matinada- i se celebrarà a l’antiga cantera del Cap Salou, un descampat al costat del mar. L’organització estima un impacte econòmic de més de 6 milions d'euros i que la meitat dels visitants siguin d’origen estranger. El recinte acollirà les actuacions d’una trentena de discjòqueis, a més d’instal·lacions artístiques, jocs, teatre de carrer, mercats i oferta gastronòmica. A continuació es pot veure l'espot promocional de l'esdeveniment:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat convençut que l’esdeveniment serà «un gran èxit» i que promocionarà la ciutat. A més, el batlle ha subratllat que la proposta s’adreça a un ampli ventall de públic: joves -majors de 18 anys- i també persones de mitjana edat. «El turisme jove és fonamental i cal oferir-li productes de qualitat com aquest», ha manifestat en al·lusió al desaparegut Saloufest.

El CEO i fundador de ‘elrow Friends & Family’, Juan Arnau, ha explicat que han anteposat Salou a altres ciutats com Londres, Amsterdam o París per celebrar el seu primer festival. «És l’evolució de la marca; vam començar a fer festes en clubs, a participar en festivals i ara ens faltava el darrer pas», ha explicat. Arnau ha destacat la idoneïtat de Salou per celebrar un esdeveniment com aquest, atesa la seva proximitat amb Barcelona, el seu pes turístic, el sol i la platja i una nombrosa planta hotelera. L’objectiu dels promotors de cara a aquesta primera edició és «sorprendre» el públic i, posteriorment, exportar el format a altres països, mantenint el de Salou com el festival «mare».

La proposta serà «transgressora» i se celebrarà de les deu del matí a les dues de la matinada a l’antiga cantera del Cap Salou, que es troba en terrenys de l’Autoritat Portuària. Les previsions són que hi assisteixin entre 15.000 i 25.000 persones, la meitat de les quals de l’estat espanyol i la resta de l’estranger -en la seva gran majoria europeus-.

Les entrades sortiran a la venda aquest dijous amb un preu de sortida de 50 euros -més despeses de gestió-. Cap a finals de mes, els preus s’incrementaran tan bon punt es reveli el cartell amb la trentena de discjòqueis participants. Els tres escenaris acolliran propostes de música techno i techno-house, principalment. L’organització no descarta, en un futur, ampliar la cita a més dies.

tracking