Diari Més

Accidents

Un accident a Constantí obliga a tallar l'A-27

També ha cremat la roda d’un camió a l’AP-7 a Vila-seca

L'A-27 ha estat tallada en sentit Tarragona

Un accident a Constantí obliga a tallar l'A-27Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap a les 8 del matí d’aquest dissabte s’ha produït un accident a l’A-27 al seu pas per Constantí, deixant un ferit lleu. A part dels Bombers, que han ajudat a netejar la calçada i socórrer l’ocupant del vehicle, també han treballat en el lloc del sinistre membres del SEM, que han traslladat el ferit a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Degut a aquest accident, la via ha quedat tallada en sentit Tarragona però, a hores d’ara, la circulació ha quedat restablerta.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han hagut d’actuar a l’AP-7 a l’alçada de Vila-seca. Un camió que circulava per la via ha hagut de ser atès quan s’ha incendiat una de les rodes davanteres. Per sort, el foc només ha afectat el pneumàtic i no ha causat cap afectació ni al vehicle ni a la via.

A més, una unitat dels Bombers ha treballat en un petit foc que ha afectat restes agrícoles properes a una nau industrial al terme municipal de Castellvell del Camp. Més enllà de serveis per incendis, els Bombers han ajudat a treure un arbre caigut al càmping La Mola, ja que hi impedia l’accés.

tracking