Diari Més

Policial

La Policia Local de Mont-roig destrueix milers d'objectes confiscats en operatius contra el top manta

Els objectes provenen d'accions realitzades coordinadament amb les policies locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i els Mossos d’Esquadra

Material que s'ha destruït aquest dijous.

La Policia Local de Mont-roig destrueix milers objectes confiscats en operatius contra el top mantaPolicia local de Mont-roig del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha destruït aquest dijous prop de 3.800 objectes falsificats que van confiscar-se en 8 operatius específics i altres actuacions ordinàries contra el top manta que es van realitzar durant la campanya de l’estiu passat bàsicament a la zona de Miami Platja, al seu passeig marítim i a la platja.

Alguns dels productes que s'han destruït són roba de marca, bosses, sabates esportives, ulleres, perfums, i objectes artesans. Aquests no són els únics productes que han estat confiscats. A banda hi ha 2.000 objectes més que s’han requisat i que es destruiran més endavant.

Aquest és el resultat de l’últim any en el que han desenvolupat operatius coordinats amb les policies locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, i amb els Mossos d’Esquadra. Els comandaments d'aquests cossos policials ja han mantingut reunions per seguir treballant de manera conjunta durant aquesta temporada per mitigar el problema de la venda il·legal, segons ha explicat el sergent en cap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Antonio Pacheco.

tracking