Diari Més

Escola

Els escolars de la Pineda fan la seva primera 'Cal·lipoMovie'

Daniel Villanueva va ajudar els estudiants de sisè de primària a elaborar una pel·lícula en anglès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de sisè curs de l’escola Cal·lípolis de la Pineda estan d’estrena cinematogràfica. Aquest curs han après a elaborar una pel·lícula en un projecte promogut pel departament d’anglès de l’escola.

Per fer-ho, han comptat amb la col·laboració de Daniel Villanueva, director de l’Escola de Cinema de Reus, director de cinema i productor del curtmetratge ‘Timecode’, nominat als Oscar. Villanueva va oferir una classe magistral sobre com començar a fer pel·lícules, en una sessió que els alumnes i professors van gaudir molt.

A continuació els alumnes van preparar un guió i la previsió de les escenes, i van rodar la primera ‘Cal·lipoMovie’.

Es tracta d’un curtmetratge sobre les relacions entre els alumnes, que de vegades és poc assertiva o fins i tot dolenta; i també de la resiliència. El protagonista és el Pol, que demostra una gran capacitat per veure el fons de les persones i ensenyar-nos a tots que tothom és especial i ens hem d’estimar per aquest motiu.

La intenció de la pel·lícula, que té per títol ‘Tots som superherois, i en calen molts!’ és fer veure que tothom pot fer alguna cosa vers la gent que ho passa malament, i que ningú té cap excusa per no fer-ho.

El curtmetratge està publicat al blog del departament d’English de l’escola Cal·lípolis i s’ha presentat al concurs del festival FIC-CAT.

El títol del curtmetratge és 'Tots som superherois, i en calen molts!', i parla sobre les relacions entre els alumnes.

Els escolars de la Pineda fan la seva primera 'Cal·lipoMovie'Diari Més

tracking