Diari Més

El celler de Masroig celebra el centenari amb activitats d'enoturisme

Visites guiades, activitats infantils i un itinerari de senderisme són algunes de les propostes

Restaurants de la zona també se sumen a la celebració amb propostes gastronòmiques.

El celler de Masroig celebra el centenari amb activitats d'enoturismeCeller Masroig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El celler de Masroig, al Priorat, celebra aquesta pròxima Setmana Santa el seu centenari organitzant activitats d'enoturismeper descobrir la història d'aquestes instal·lacions. A partir del dissabte 8 d'abril, s'organitzen visites guiades al celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona, com les mines de plom de Bellmunt del Priorat i el castell templer de Miravet. Diversos restaurants de la zona també se sumen a la celebració amb les seves propostes gastronòmiques de la comarca.

Entre totes les activitats proposades, destaca un celler infantil, un taller per aprendre què és i d'on prové el vi dedicat als nens mentre els adults visiten les instal·lacions.

Diumenge dia 9 s'inaugura La Ruta dels Cucós, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma Finca Cucó.

El 14 d'abril s'escenificarà la llegenda de Les Pinyeres a l'ermita del mateix nom, amb un espectacle en viu i tast de vins i, finalment, el diumenge 16 es programa una visita guiada i un tast a cegues amb el sommelier Rafael Pino.Totes aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades i tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, els visitants entraran en un sorteig de productes que es durà a terme en commemoració del Centenari.

tracking