Diari Més

Universitat

La URV oferirà tres nous graus al curs 2017-2018, dos d'ells d'enginyeria i un altre de tres anys de durada

La universitat tarragonina també incorpora dos màsters universitaris

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-Ranking

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-RankingAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) –el màxim òrgan d’ordenació universitària a Catalunya integrat pel Govern i pels rectors i presidents dels Consell Socials de les 12 universitats– ha programat 28 nous graus i 46 màsters universitaris per al pròxim curs 2017-2018. Les noves titulacions que s’incorporen a l’oferta de les universitats catalanes han de rebre la verificació per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU).

Pel que fa a la Univesitat Rovira i Virgili (URV) s'incorporen dos graus de 240 crèdits i un de 180. Els dos primers són un grau de Màrqueting, impartit a l'Escola Superior de Gestió Comercial i Màrqueting (ESIC) i un d'Enginyeria Biomèdica, impartit en aquest cas a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Tarragona.

El grau de tres anys és el de Tècniques de bioprocessos alimentaris, i es donarà a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de Tarragona.

Pel que fa als màsters universitaris, a la URV s'incorpora un de Gestió d'empreses tecnològiques, corresponent a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química i un altre dedicat a Genètica, física i química forense, impartit en aquest cas a la Facultat de Química.

Consulta els nous graus i màsters de les universitats catalanes AQUÍ

tracking