Diari Més

Economia

L'empresa de bricolatge AKÍ obre un centre comercial a Altafulla

És la segona botiga a la província de Tarragona

Inauguració del nou establiment de l'empresa de bricolatge AKÍ a Altafulla.

L'empresa de bricolatge AKI obre un centre comercial a AltafullaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla disposa des d'aquest dimecres d’una botiga de l’empresa de bricolatge AKÍ, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i pertanyent al Grup ADEO. El nou centre comercial es troba al carrer del Migdia, just al costat de la carretera N-340, i es tracta de la segona botiga que la marca obre a la província de Tarragona. La inversió ha estat de 986.000 euros.

L’acte d’inauguració es va fer a les 13.30 h i va comptar amb la presència del regidor d’Activitat Física, Esport, Comerç i Consum, Jaume Sànchez Hernàndez; el director regional d’AKÍ, Onofre Burgos; i el director d’AKÍ Altafulla, Javier Pujades.

Les noves instal·lacions compten amb 1.787 metres quadrats dels quals, 1.492 es dedicaran exclusivament a la venda. A més a més, disposa de 90 places d’aparcament gratuïtes. Pel que fa als llocs de treball, AKÍ Altafulla n’ha creat 45 que, majoritàriament (el 90%), estan ocupats per gent de la zona. Divuit dels empleats són per a la botiga, amb un 55% de dones y un 45% d’homes.

El centre comercial romandrà obert de dilluns a dissabte de 9.30 h a 21.30 h i els diumenges de 9 h a 15 h oferint serveis com ara tall de fusta, servei postvenda, còpia de claus i comandaments, productes al tall i a mida, instal·lació o manetes per hora.

Segons el director d’AKÍ Altafulla, Javier Pujades: «Volem acostar el bricolatge de manera fàcil i senzilla als habitants d’Altafulla. Per això, comptem amb un gran equip d’especialistes que s’encarregarà de resoldre tots els dubtes que li puguin sorgir a qualsevol persona que visiti la nostra botiga. A més, tenim un ampli catàleg de productes per satisfer totes les necessitats dels nostres clients». Fins ara, l’empresa AKÍ tan sols tenia una botiga a la província de Tarragona, ubicada a Roda de Berà.

Inauguració del nou establiment de l'empresa de bricolatge AKÍ a Altafulla.

L'empresa de bricolatge AKI obre un centre comercial a AltafullaOlívia Molet

tracking