Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Cambrils denunciarà el BBVA per una clàusula abusiva d'un crèdit

La demanda, que es presentarà a la Cort de l'Arbitratge de Madrid, serà tramitada pel Col·lectiu Ronda

La façana del consistori de Cambrils.

L'Ajuntament de Cambrils denunciarà el BBVA per una clàusula abusiva d'un crèditAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat a l'empresa Col·lectiu Ronda la contractació dels serveis de defensa i representació jurídica per interposar i tramitar una demanda davant la Cort de l'Arbitratge de Madrid per una clàusula abusiva d'un crèdit. El consistori vol sol·licitar la nul·litat del contracte de permuta financera (swap) subscrit amb l'entitat Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

L'Ajuntament de Cambrils havia rebut diferents pressupostos d'empreses que optaven a aquest contracte menor de serveis i, per la complexitat de l'assumpte s'ha valorat, en primer terme, l'experiència acreditada, i en segon terme, el criteri econòmic.

El consistori de Cambrils va interposar una denúncia contra l’entitat bancària BBVA per desfer-se d'una clàusula anomenada swap, signada el 2013, com una de les condicions per aconseguir el crèdit d'1.848.548,80 euros. Aquesta clàusula abusiva suposa un sobrecost anual de l'entorn dels 20.000 euros per a les arques públiques amb data de venciment el 2020 que el consistori ha de pagar independentment de si es pot liquidar el deute abans del previst.

tracking