Diari Més

Policial

Detingut a Cambrils un lladre que no aconsegueix entrar a un bar del carrer Barcelona

Policia local i Mossos el tenien localitzat pel seu aspecte sospitós i van trobar-li les eines en escorcollar-lo

Estris pertanyents al lladre que va ser detingut a Cambrils la matinada de diumenge.

Detingut a Cambrils un lladre que no aconsegueix entrar a un bar del carrer BarcelonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada del passat diumenge, agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cambrils van detenir un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. La detenció s'enmarca dins un dispositiu amb agents de paisà dels dos cossos policials per prevenir robatoris a la zona de l'Eixample del municipi.Durant aquest dispositiu, els agents van veure un home que anava vestit de fosc i portava una motxilla i que els va resultar sospitós.

Hores més tard, a les 3.15 hores, una testimoni va alertar la policia que estava escoltant sorolls procedents d’un bar situat al carrer Barcelona. Els agents, que es trobaven per la zona, van anar ràpidament al bar i van localitzar a prop de l’establiment l’individu que havien vist minuts abans per la zona.

Els agents van escorcollar l’home i li van trobar uns guants i dos tornavisos de grans dimensions. Posteriorment, van poder localitzar en un pis situat a prop del lloc dels fets, la motxilla que portava la primera vegada que l’havien vist. Al seu interior, els policies van trobar una cisalla de grans dimensions i una serra de metall amb restes de llimadures procedents del barrot de l’establiment que havia intentat serrar, una clau anglesa i unes tenalles de tall.Els agents van comprovar que el detingut no havia aconseguit entrar a l’establiment i no va poder sostreure res de l’interior.

El detingut acumulava sis antecedents per delictes contra el patrimoni va passar a disposició judicial el passat dilluns i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking