El Vendrell va acollir una nova edició del Running Karting Vendrell

Es van disputar proves de 5 i 10km

Tercera edició dels 5 i 10km Running Karting Vendrell.

El Vendrell va acollir una nova edició del Running Karting VendrellAjuntament del Vendrell

La tercera edició dels 5 i 10km Running Karting Vendrell va tenir lloc el passat diumenge 5 de març. Aquesta prova que transcorre, tant pel circuit del karting Vendrell com pels voltants del terme municipal, va ser, un any més una cursa familiar.

A les 9:00h es va donar la sortida dels 5km, quedant en primera posició per una banda, Mohsen El Haddad del Club Athletic Bikila de Tarragona, del bloc masculí i en l’apartat femení la Laura Sánchez del C.A Atletesvng. Un cop arribats tots els participants, a les 9:45h es va donar la sortida dels 10km en què el Víctor Peña del club C.A Canyelles va fer el podi absolut masculí i la Patrícia Jauregi del C.E Tarraco el podi absolut femení.

Tot seguit a les 11h es va donar el tret de sortida a les curses infantils entre 3 i 5 anys, seguidament la categoria de 6 i 9 anys i, per acabar, la de 10 a 14 anys. Un cop acabades totes les curses dels petits de la casa s’han fet entrega de premis per categories tant femení com masculí entregats pel Sr. Ferran Trillas, Regidor d’Esports del Vendrell, i Narciso Gil, gerent del Karting Vendrell.