Diari Més

Oques Grasses i Doctor Prats, Muchachito Bombo Inferno, o Nancys Rubias?

Els alcoverencs podran escollir entre quatre propostes musicals pels concerts de la Festa Major

Els integrants de Nancys Rubias, la banda que lidera Mario Vaquerizo.

Oques Grasses i Doctor Prats, Muchachito Bombo Inferno, o Nancys Rubias?Nancys Rubias

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alcoverencs i alcoverenques decidiran de nou, a través d'una votació popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2017, que tindrà lloc el dissabte 14 d'octubre. Les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Alcover han elaborat una enquesta perquè es votin, d’entre cinc estils diferents, l’opció musical que desitgin. Aquestes propostes són les cinc següents: Oques Grasses i Doctor Prats, La Guàrdia i La Frontera, Itaca Band i Gato López, Muchachito Bombo Inferno, o les Nancys Rubias. Tres són dobles concerts, mentre que les dues últimes contemplen l'actuació d'un sol grup.

A la pàgina web del consistori, a banda de votar, es pot veure un tastet de cada grup. Per a poder-hi participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat al municipi de l'Alt Camp. Les votacions es poden fer via internet o presencialment a la Casa de Cultura-Ca Cosme fins el divendres 7 d'abril a les 15h. Només serà vàlida una votació per persona, ja que caldrà identificar-se amb nom i DNI, i en cas que aquests no coincideixin, el vot serà considerat nul.

Amb aquesta proposta, tal i com va succeir l’any passat, s'espera obtenir un reflex de l’opinió del poble i l'opció guanyadora serà l’escollida per actuar al concert de la Festa Major.

tracking