Diari Més

'La llar dels teus somnis' torna aquest dissabte al Morell

L'AMPA fa una crida als pares i mares voluntaris per rehabilitar un espai del centre educatiu

'La llar dels teus somnis' a l'edició passada.

'La llar dels teus somnis' torna aquest dissabte al MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest proper dissabte, 1 d’abril, la llar d’infants del Morell obrirà les seves portes a tota la comunitat per celebrar la segona edició del projecte ‘La llar dels teus somnis’. Sota aquest títol i a proposta de l’AMPA, es pretén que les famílies amb vinculació directa o indirecta amb la llar d’infants –així com qualsevol altre veí que hi vulgui col·laborar- puguin fer la seva aportació per millorar el centre educatiu on els nens i nenes del Morell desenvolupen la seva primera etapa educativa.

En aquest sentit, a través de ‘La llar dels teus somnis’ es busca construir un espai ideal per a la pròpia llar i per als seus alumnes. En concret, es va procedir a la selecció dels projectes que es duran a terme aquest proper dissabte, on van sortir un total de tres projectes.

En primer lloc, es crearà una matalàs de coixins, tot reutilitzant la roba de circ que l’AMPA va comprar per a la festa de final de curs de l’any passat. Durant les darreres setmanes, la llar ha recollit coixins nets i en bon estat, que aquest proper dissabte seran enfundats amb la roba de circ i units amb vetes. D’aquesta manera, la sala de psicomotricitat de la llar guanyarà un nou element per al desenvolupament dels infants.

En segon lloc, aquest proper dissabte també es durà a terme el projecte ‘Cadires penjants’. Aquest també s’ubicarà a la sala de psicomotricitat, i consistirà en la creació d’un espai alçat amb el qual els alumnes de la llar experimentaran la sensació de volar sobre el terra.

Finalment, el tercer projecte que veurà la llum en la segona edició de ‘La llar dels teus somnis’ és la rehabilitació del ‘Pati Happy’. En concret, s’intervindrà al pati de la llar: s’hi farà una neteja intensiva, es restaurarà el joc d’aigua i/o es construirà una cuineta o un panel sensorial.

D’altra banda, la llar d’infants gaudirà la seva pròpia Setmana Cultural del 18 al 21 d’abril. Durant aquests dies, els alumnes del centre educatiu rebran diferents visites especials als matins, mentre que a les tardes els familiars dels infants acudiran al centre per llegir-los contes. Finalment, cada alumne serà obsequiat amb un conte amb motiu de Sant Jordi i, el divendres 21 d’abril a la tarda, tindrà lloc el ja tradicional Concurs de pastissos, que enguany arriba a la seva tretzena edició.

'La llar dels teus somnis' a l'edició passada.

'La llar dels teus somnis' torna aquest dissabte al MorellAjuntament del Morell

'La llar dels teus somnis' a l'edició passada.

'La llar dels teus somnis' torna aquest dissabte al MorellAjuntament del Morell

tracking