Diari Més

La Pobla de Mafumet es prepara per reviure el Misteri de la Passió de Setmana Santa

L'acollirà la pista coberta del Complex Esportiu Municipal el Dijous Sant, a les 21.30 hores

El Misteri de la Passió de Setmana Santa representat a l'edició passada.

La Pobla de Mafumet es prepara per reviure el Misteri de la Passió de Setmana SantaAjuntament de La Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet es prepara per viure una de les celebracions més tradicionals, la Setmana Santa. La programació prevista per aquells dies en destaca la representació del Misteri de la Passió de Jesucrist. Com de costum, tindrà lloc a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal la nit de Dijous Sant. En concret, donarà inici a les 21.30h del proper 13 d’abril.

Aquesta recreació comptarà un any més amb el segell del Grup d’Armats de La Pobla de Mafumet, que com a organitzador de l’esdeveniment ja fa setmanes que treballa en la preparació d’escenaris i en els assaigs previs a la posada en escena. Hi participaran uns 120 protagonistes que, de manera desinteressada, donaran vida a aquest conegut passatge de la història bíblica.

A més de reviure el Misteri de la Passió, els habitants de La Pobla celebraran la Setmana Santa amb diferents actes litúrgics. El primer d’ells tindrà lloc la tarda de Dijous Sant, quan a les 19h donarà inici a l’Església parroquial la Missa del Sopar del Senyor.

Pel que fa al Divendres Sant, els pobletans celebraran el Via Crucis amb exhibició del Grup d’Armats. A les 9h estaran pels carrers del poble i Era d’en Tarsici, a les 19h serà la celebració de la mort del Senyor, a l’església, i la Processó del Sant Enterrament serà a les 20h pels carrers del poble. L’endemà dissabte serà el torn per a la Solemne Vigília Pasqual, a les 22.30h, a l’església, mentre que el dilluns 17 d’abril els habitants de La Pobla gaudiran de la tradició tot menjant-se la mona en companyia d’amics i familiars.

El Misteri de la Passió de Setmana Santa representat a l'edició passada.

La Pobla de Mafumet es prepara per reviure el Misteri de la Passió de Setmana SantaAjuntament de La Pobla de Mafumet

tracking