Diari Més

Fugen a peu d'un control policial i abandonen el cotxe ple de plantes de marihuana

Els fets van tenir lloc a les Borges del Camp la nit del divendres

A l'interior del vehicle hi havia fins a 330 plantes de marihuana.

Fugen a peu d'un control policial i abandonen el cotxe ple de plantes de marihuanaGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona ha confiscat 330 plantes de marihuana que es trobaven a l'interior d'un turisme a les Borges del Camp, al Baix Camp. Els ocupants del vehicle el van abandonar després de donar-se a la fuga d'un control establert per la Guàrdia Civil a la carretera C-242, al terme municipal d'aquesta localitat.

Els fets van tenir lloc la nit de divendres passat. El vehicle en qüestió circulava en direcció cap al control policial, que s'havia establert contra el tràfic il·legal de haixix a les vies de Tarragona, i en adonar-se de la presència dels agents, els ocupants del turisme van apagar els llums del vehicle. Posteriorment, van fer un gir de 180 grausper evadir el control. Després d'aquests fets, una de les patrulles de seguretat va iniciar la seva persecució per la via, localitzant a poca distància un vehicle parat al voral, amb els llums apagats, el motor en marxa, i tres persones que emprenien la fugida a peu per una zona escarpada.

Es va procedir al registre del vehicle, i es van localitzar, al seu interior, 330 plantes de marihuana en fase de recol·lecció. Amb la intervenció de les plantes s'han obert diligències a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

El vehicle tenia les llums apagades i el motor en marxa.

Fugen a peu d'un control policial i abandonen el cotxe ple de plantes de marihuanaGuardia Civil

tracking