Diari Més

Comerç

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre compten amb gairebé 11.000 comerços

Són dades extretes del primer Cens d’Establiments Comercials de Catalunya

La directora general de comerç, Muntsa Vilalta (al centre), ha participat en les jornades.

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre compten amb gairebé 11.000 comerçosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Carles de la Ràpita ha acollit les primeres Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials, organitzades per la cambra de comerç local. Aquestes han comptat amb la participació d’entitats i representants d’arreu de Catalunya, i han servit per posar punt i final a la Setmana del Comerç, campanya organitzada per la Generalitat de Catalunya.

En aquest marc també s’ha celebrat el primer Cens d’Establiments Comercials de Catalunya, que ha servit per catalogar els comerços de cadascuna de les demarcacions del territori català. Així, segons les xifres presentades durant aquest cap de setmana a Sant Carles de la Ràpita, la província de Tarragona compta amb aproximadament 11.000 establiments, repartits en 7.983 al Camp de Tarragona i 2.944 a les Terres de l’Ebre.

A més, també s’ha presentat un rànquing de l’oferta comercial en municipis de més de 75.000 habitants. En aquesta classificació, Reus ocupa la quarta posició a la taula, per darrere de Girona, Barcelona i Lleida, amb prop de 16 establiments per cada 1.000 habitants. Tarragona ocupa la sisena posició en aquest rànquing, amb prop de 14 comerços per cada 1.000 habitants.

tracking