Diari Més

Més de dos-cents nens i nenes participaran a Valls a la cantata 'En Calvin no sap volar'

Organitzada per l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, es representarà el pròxim 1 d'abril

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls estrena una nova cantata el proper dissabte 1 d'abril de 2017 a les 12.30h al Centre Cultural Municipal de Valls. Es tracta d'un projecte transversal del centre en el que hi intervenen més de dos-cents alumnes i una quinzena de docents.

La cantata d'enguany està basada en el conte 'En Calvin no sap volar', de Jennifer Berne i il·lustracions de Keith Bendis, i ha estat versionada per cor i orquestra infantil i piano per Rosabel Bofarull.

Com cada any, també, s'han convidat a les escoles a participar del projecte. En aquesta ocasió s'estrenen les escoles municipals de música de Santa Coloma de Queralt i de Torredembarra i les escoles Petits Voladors del Vendrell i l'Escola del bosc de Rubió.

Juntament amb el projecte Xilofonada Poètica, el projecte Cantata és un dels formats musicals del centre on l'Escola hi dedica més recursos de tot tipus. Tant un com l'altre impliquen l'estrena absoluta d'obres de nova creació. La cantata 'En Calvin no sap volar' és la sisena cantata consecutiva que estrena el centre.

Joan Romeu, director de l' Escola, s'encarrega de la gestió del projecte, mentre que en el moment del concert es comptarà amb Rosa Maria Ramon i Cristina Salmeron, com a narradores, Rosabel Bofarull, com coordinadora del projecte, al piano i a la direcció de Pol Berlinches.

Una imatge d'arxiu d'una cantata anterior de l'escola.

Més de dos-cents nens i nenes participaran a Valls a la cantata 'En Calvin no sap volar'Cedida

tracking