Diari Més

Trenta paradistes participaran en el primer mercat de segona mà i intercanvi M2M d'Alcover

El mercat se celebrarà el proper diumenge 26 de març a la plaça Lluís Companys

La segona edició del 'Pleamar Vintage Market' va arribar al Parc Voramar d'Altafulla aquest dissabte. Parades de roba, mobles i objectes vintage de tot tipus van atreure gran quantitat de públic al llarg del dia.

La moda vintage torna a AltafullaElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcover acollirà, per primera vegada, el mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover. El mercat tindrà lloc aquest diumenge 26 de març de 10h a 14h a la Plaça Lluís Companys amb la participació d’una trentena de paradistes.

El mercat, obert a tothom, està pensat perquè aquells que ho vulguin puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. Es preveu que la iniciativa es realitzi tres cops a l’any, tot i que es valorarà la possibilitat d’ampliar les edicions en funció de la seva acceptació.

L’objectiu d’aquest espai és donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres. Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima.

tracking