Diari Més

David Bustamante presentarà el seu nou disc a Salou

També es programa l’obra de teatre ‘Avui no sopem’ amb Jordi Banacolocha, a més del cicle de monòlegs

David Bustamante.

Bustamante i Dani Mateo, caps del cartell al TAS de SalouInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova programació de teatre i espectacles per a la primavera/estiu d’aquest 2017 al TAS de Salou presenta, entre d'altres, els espectacles de David Bustamante i Dani Mateo. El cantant presentarà el seu darrer treball, 'Amor de los dos', el proper 10 de maig. Per la seva banda, Dani Mateo portarà l’espectacle 'Dani Mateo Desencadenado', un monòleg en el qual repassa els seus 10 anys en el món de l’humor, a Salou el 28 d’abril.

Però aquesta nova temporada s’encetarà amb teatre el 8 d’abril amb l’obra de teatre ‘Avui no sopem’, de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez, que compta amb les interpretacions de Jordi Banacoclocha, David Baigés i Maife Gil, entre d'altres. La temporada del TAS continuarà amb espectacles solidaris. El primer tindrà lloc el 13 d'abril, amb el projecte 'Canta grans' de la Coral Eixàrcia de Salou, on la recaptació serà per a finalitats benèfiques. El 3 de juny serà el torn d’una comèdia musical on es farà un recorregut a la història de les havaneres La Cubana catalana de Jesús M. Zambrano, amb recaptació a favor de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou; i, finalment, el 30 de juny 'La verdad del amor' de Teatre Bambolines de Salou. Amés, hi haurà una actuació gratuïta del Cor Jove Vila de Salou, el 20 de maig, que presentarà l'espectacle AMIST@T, basat en un repertori de música pop actual en el qual un grup de joves expliquen les seves emocions cantant.

Les sessions golfes i espectacles infantils

Es programaran 3 sessions golfes d’humor amb caràcter gratuït a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou que es duran a terme a les 23 hores el 20 d’abril, el 18 de maig i el 15 de juny amb Jose Campoy, Tomás García, i Luis Larrodera. Pel que fa a les obres de teatre infantil, la programació incorpora l’espectacle infantil musical per tota la família, versió del clàssic conte dels Germans Grimm. El llop i les set cabretes, un musical amb molt de conte (29 d’abril); Draps (6 de maig) una obra de titelles pensat pels més menuts o la màgia amb Melanie Amazing, sota la direcció del Mag Lari i que reivindica el paper de la dona al món de la màgia (18 de juny).

Finalment, al programació comptarà amb les Jornades de Cant Coral amb l’actuació de les Corals Escolars (4 de maig), de les Corals de Salou (28 de maig) que es traslladaran a l’Església de Sant Jordi (al Cap Salou) amb l’actuació del Coro Vasco Ama-lur, Coral Eixàrcia, Coral Alborada i la coral convidada Orfeó Gandesà; a més també de l’actuació de les Corals de l’Escola de Música (4 de juny) i com a cor convidat, el Cor Jove de Begues.

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre (carrer Advocat Gallego, 2 de Salou. Telèfon 977 30 92 17), amb entrada anticipada abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i dimecres de 17 a 20 h, excepte festius, o a la taquilla dues hores abans de l’espectacle. La programació infantil es posa a la venda 1 hora abans de l’espectacle. També es poden adquirir per la xarxa Ticketmaster.

tracking