Diari Més

Successos

Dos ciutadans redueixen un lladre que intentava atracar una farmàcia de Reus

L’home, que acumula 80 antecedents, actuava amb un company que va aconseguir fugir

Els lladres van intentar atracar en una farmàcia situada al passeig Misericòrdia.

Dos ciutadans redueixen un lladre que intentava atracar una farmàcia de ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones van entrar ahir dimarts al vespre en una farmàcia situada al passeig Misericòrdia de Reus. El seu objectiu era atracar l’establiment i emportar-se els diners de la màquina enregistradora, cosa que no van aconseguir gràcies a l’actuació de diversos ciutadans.

Els fets es van produir prop de les 19.30h, quan els dos homes van entrar a l’establiment sense armes però intimidant a farmacèutics i clients tot exigint que els donessin els diners. Una client que es trobava al lloc dels fets va aconseguir sortir de la farmàcia per demanar ajuda i dos ciutadans van entrar al local per socorre’ls. Entre diverses persones van aconseguir reduir un dels atracadors, mentre l’altre va fugir.

La Guàrdia Urbana es va personar ràpidament al lloc dels fets i va detenir l’atracador retingut, un home de 29 anys i veí de Barcelona amb 80 antecedents, com a autor d’un presumpte delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa. També se’l va detenir per robatori de vehicle, ja que es va comprovar que els lladres es desplaçaven amb una moto que havien robat. La motocicleta va quedar abandonada al costat del lloc dels fets i posteriorment va ser traslladada al depòsit de vehicles.

Per altra banda els agents també van demanar als presents la descripció de la segona persona, que va fugir. El detingut iles diligències del cas es traslladen als Mossos d'Esquadra per seguir amb la investigació i la recerca del segon autor de l'atracament.

tracking