Diari Més

'La Nova Amistat' comença a celebrar el seu 150è aniversari

El 18 de març va tenir lloc el primer acte amb la descoberta d'una placa a la seu de l'associació

Fotografia del primer acte de conmemoració de 'La Nova Amistat'.

'La Nova Amistat' comença a celebrar l'aniversariDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat 'La Nova Amistat' de la Canonja ha donat ja per iniciat el calendari d’actes que s’han preparat per commemorar els 150 anys d’aquesta emblemàtica entitat. Aquest dissabte 18 de març, amb la descoberta d’una placa que recorda l’aniversari i que s’ha col·locat a la seu de l’associació, molts canongins i canongines han participat a la primera activitat i han pogut saber què més es farà els propers mesos.

La descoberta de la placa ha anat a càrrec de Jordi Agràs, Director del Serveis Territorials de Cultura a Tarragona; i Salvador Ferré, Regidor de Cultura de l’ajuntament de la Canonja. Mossèn Miquel Combalia, rector de la Canonja, ha fet la benedicció. Als parlaments, la presidenta de 'La Nova Amistat', Conxi Rimón, ha destacat «el paper social i cultural que ha tingut aquesta entitat al llarg de tota la seva història, col·laborant a enfortir el teixit associatiu del municipi perquè els pobles i les ciutats, sense associacions i entitats, no progressen amb tanta fermesa».

Els propers mesos hi ha previstes altres activitats incloses en motiu d’aquest any de commemoració, com ara l’elaboració d’un llibre que recollirà tota la història de l’entitat, una exposició d’imatges de diversos anys i moments o una conferència sobre associacionisme. El proper acte serà el proper 29 d’abril amb la participació de diversos escriptors i poetes.

tracking