Diari Més

Setze cellers de la DO Montsant participen en una fira de vi a Alemanya

Es tracta de Prowein 2017, que té lloc del 19 al 21 de març a Düsseldorf

Imatge d'una edició anterior de la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf.

La DO Conca de Barberà es promociona a AlemanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setze cellers de la DO Montsant es promocionaran a la fira Prowein 2017, que té lloc a Düsseldorf del 19 al 21 de març. Cal dir que Prowein és una de les trobades amb professionals més importants per als cellers de la DO Montsant, ja que Alemanya és el segon destí de l’exportació de vins de la DO. A més també hi assisteixen professionals d’altres països com Holanda, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa, que se situen entre els deu principals mercats per als vins Montsant.

Un total de sis cellers de la DOP compartiran l’espai que el Consell Regulador habilitarà per quart any a la fira, a la zona de Prodeca. Es tracta de Celler Malondro, Ronadelles, Celler Cairats, Josep Grau Viticultor, Cooperativa Falset Marçà i Cellers Sant Rafel. Fora d’aquest espai comú seran presents a la fira deu cellers més de la DO: Acústic Celler, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Masroig, Cellers Unió, Coca i Fitó, Estones Vins, Portal del Montsant i Vinyes Domènech.

La participació a aquesta important fira és la segona acció que DO Montsant realitza a Alemanya aquest 2017, ja que el passat mes de febrer, la DO i quinze cellers van ser presents a Munic en un acte adreçat a professionals del sector.

tracking