Diari Més

Cultura

Les Borges del Camp recupera les Jornades Culturals després de 10 anys

Es realitzaran del dia 23 de març al 2 d'abril amb una programació per a tothom

A la fotografia, les regidores Montse Llauradó i Maria del Mar Bravo durant un plenari celebrat recentment a les Borges del Camp.

Les Borges del Camp recupera les Jornades Culturals després de 10 anysAjuntament de Les Borges del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les regidories de Festa i Cultura i de Joventut i Benestar Social, que lideren Maria del Mar Bravo i Montse Llauradó, respectivament, han recuperat les Jornades Culturals de Les Borges del Camp, que s’havien deixat de celebrar durant els últims 10 anys.

Les jornades començaran el proper dijous, 23 de març, amb una xerrada amb el títol Prevenció i càncer. Diumenge 26 s’inaugurarà l’exposició de fotografies Gaudí, 165 anysdel fotògraf i col·leccionista Antoni Parés, mentre que l’endemà hi haurà una tarda de màgia per als més petits.

«Hem intentat fer una programació que tingui en compte tothom. Grans i petits, esportistes i sedentaris, gent a qui agrada la música i gent a qui agrada el teatre. Hi ha una mica de tot i molt concentrat en pocs dies» diuen les regidores. Les Jornades Culturals acabaran el diumenge 2 d’abril amb l’obra de teatre Divines, que es representarà a la Sala Parroquial.

La programació també inclou un acte de reconeixement i suport als refugiats de Síria i a l’ONG Proactiva OpenArms. Durant aquest acte es presentarà l’àlbum il·lustrat Refugiada – L’odissea d’una família. Se celebrarà dimarts 28 de març al Centre Cultural Serè i és organitzat pel Grup d’Acollida a Refugiats i pel Club de Lectura de Les Borges del Camp.

L’alpinista tarragoní, Òscar Cadiach, serà el protagonista de l’acte que se celebrarà dijous 30 de març a les 20h al Centre Cultural Serè. Cadiach, que ha coronat amb èxit 13 de les 14 muntanyes de més de 8.000 metres d’alçada que hi ha al món, està preparant una nova expedició per pujar el Broad Peak, una muntanya de 8.047 metres que ja ha intentat, però que es resisteix al tarragoní.

L’endemà, divendres 31, Fito Luri i els seus Planetes Càlidsposaran música a les Jornades. Serà a les 22:30h al Centre Cultural Serè, mentre que dissabte, 31 de març, una Caminada Popular vol contribuir a descobrir i conèixer el nou Mirador de les Costes. Es sortirà a les 9h de la plaça de Sant Antoni i, a més, hi haurà un servei de vehicles a disposició de les persones que no vulguin fer la caminada a peu.

L’últim dia, diumenge 2 d’abril, a les 13:00h a la Plaça de la Dona es presentarà el segon llibre d’Imatges i Records de les Borges del Camp. Quan finalitzi l’acte es podran comprar els dos volums a un preu de 5€ cada un.

Finalment, el Grup Emfapatir Teatre de Constantí presentarà, a les 19h l’obra Divines a la Sala Parroquial.

tracking