Diari Més

Successos

Dos intoxicats pel fum en incendiar-se una olla a Valls

El fum va inundar el pis i tota l'escala de l'edifici, de 8 plantes

L'incident es va produir al número 130 del carrer del Pla de Valls.

Dos intoxicats pel fum en incendiar-se una olla a VallsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat intoxicades per inhalació de fum en cremar una olla que s'havien deixat oblidada al foc en un habitatge de Valls. Els fets han succeït enun pis de l'edifici 130 del carrer Plaaquest divendres 17 de març poc abans de les 5 de la matinada, quan un veí ha alertat als Bombers que l'escala estava plena de fum i feia pudor a cremat.

Una dotació de Bombers s'ha dirigit fins a l'edifici i han comprovat que el fum havia estat originat per una olla oblidada al foc en un dels habitatges. Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat el SEM, que ha traslladat un dels afectats al Pius Hospital de Valls.

Una paella oblidada al foc omple de fum un habitatge de Tarragona

Per altra banda, aquest mateix divendres a la 1h de la matinada també hi ha hagut una altra alerta per fum en un pis del número 17 del carrer Robolledo, a Tarragona. En aquest cas la causa per la qual l'habitatge ha quedat ple de fum ha estat una paella, també oblidada al foc. Una dotació de Bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per realitzar les tasques de ventilació pertinents. No hi ha hagut ferits ni intoxicats.

tracking