Diari Més

Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de drogues

Van intervenir haixix, èxtasi, diners i documentació

Dos agents, amb la droga.

Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de droguesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb agents de la Policia Local de Cambrils, van detenir ahir quatre homes de 54, 47, 42, 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cambrils, i una dona de 45 anys, de nacionalitat colombiana i veïna també de Cambrils com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal. A més, es va investigar dos homes de 48 i 43 anys, de nacionalitats italiana i xinesa, veïns de Cambrils per un delicte contra la salut pública.

Les detencions d’ahir són el resultat d’un dispositiu que es va iniciar el passat mes de febrer després de detectar diversos punts de venda de drogues a la zona dels voltants de l’estació de tren de Cambrils. Així, a partir de la informació recollida es van començar a fer vigilàncies a la zona i es van poder confirmar gairebé 60 vendes de droga en poc més d’un mes.

Els investigadors van poder determinar l’existència d’una xarxa de distribució de substàncies estupefaents en mans d’un grup organitzat. En aquest sentit, es va comprovar que els membres del grup desarticulat s’havien especialitzat i cadascú tenia un rol determinat dins de l’organització especialitzada en el tràfic de drogues. Cal destacar que entre els cinc detinguts hi ha el cap del grup criminal.

Durant el dispositiu es van fer dues entrades judicials en els domicilis dels que es considera que eren els responsables del grup. En aquestes entrades, els mossos i policies locals van localitzar 450 grams d’haixix, dues dosis d’èxtasi, diners en efectiu, documentació del grup on reflectien les vendes de droga i quatre bàscules i elements utilitzats per tallar les substàncies.

Els cinc detinguts passaran en les properes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

tracking