Diari Més

Política

Maria Carmen Martín, nova primera secretària del PSC de Torredemabrra

Martí és una torrenca de 48 anys diplomada en ciències empresarials i llicenciada en administració i direcció d’empreses

Maria Carmen Martín és militant del PSC des de l'any 2014.

Maria Carmen Martín, nova primera secretària del PSC de TorredemabrraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea del PSC de Torredembarra ha elegit Maria Carmen Martín com a primera secretaria per aquests propers quatre anys. Martí és una torrenca de 48 anys diplomada en ciències empresarials i llicenciada en administració i direcció d’empreses. Militant socialista des de 2014, va ser la responsable de coordinar la campanya electoral de les darreres eleccions municipals al municipi.

La nova executiva dels socialistes de Torredembarra la completen Matías Redondo com a secretari d’organització, Ginés Rodríguez com a secretari de finances, Olga Martínez com a secretaria de política municipal i Valeriano Pino i José García com a vocals.

«Volem incidir des de les institucions i des del carrer en tot allò que suposi un avenç en la lluita contra la crisi i per la generació de nous llocs de treball a la vila –ha assegurat la nova secretària-. Crec que hem de sumar forces amb les altres forces de progrés per garantir uns serveis municipals públics de la màxima qualitat així com els equipaments socials, educatius i sanitaris que es mereixen els torrencs i torrenques».

tracking