Diari Més

Els Mossos es personen a l'Ajuntament de Torredembarra per demanar documentació

La petició d'informació és per alguna de les investigacions que la justícia té obertes relacionades amb el consistori

La façana del consistori.

Els Mossos busquen informació a l'Ajuntament de TorredembarraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, en qualitat de policia judicial, s'ha personat aquest dijous al matí a l'Ajuntament de Torredembarra per requerir més documentació a petició de la fiscalia del Vendrell. Segons han confirmat fonts pròximes a la investigació, els agents han traslladat la petició d'informació al consistori que podria estar relacionada amb alguna de les investigacions judicials obertes relacionades amb l'Ajuntament de Torredembarra. En un comunicat, l'Ajuntament ha explicat que els Mossos han lliurat a la Secretaria un requeriment de la Fiscalia del Vendrell en què es sol·licita la còpia de diversa documentació. L'actual govern municipal ha recordat que l'Ajuntament es troba «immers» en processos judicials derivats d'una «època molt fosca» i que els requeriments de documentació municipal «es perllongaran en el temps» fins que els processos judicials oberts no es resolguin.

Fonts de la fiscalia han explicat que el requeriment d'informació s'hauria fet en base a unes denúncies que afectarien al consistori. Amb tot, les mateixes fonts han deixat clar que la investigació no té res a veure amb el cas del 3% que instrueix el jutjat número 1 del Vendrell, arran de l'anomenat cas Torredembarra i les causes obertes contra l'exalcalde Daniel Massagué fa prop de dos anys.

Fiscalia va donar trasllat als Mossos perquè fessin el requeriment de documentació abans de decidir si s'arxiven les denúncies o es dóna trasllat al jutjat en cas que es detectin irregularitats constitutives de delicte.

tracking