Diari Més

La DO Conca de Barberà es promociona a Alemanya

La DO Conca participa per primer cop a la fira ProWein, que enguany se celebra del 19 al 21 de març a Düsseldorf

Imatge d'una edició anterior de la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf.

La DO Conca de Barberà es promociona a AlemanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Promocionar la DO Conca de Barberà i els seus vins als mercats internacionals. Aquest és l’objectiu de la DO Conca amb la seva participació amb un estand a la fira ProWein 2017, que té lloc a Düsseldorf del 19 al 21 de març. Aquest és el primer cop que la DO Conca participa a la fira internacional dedicada al sector del vi i els destil·lats, que enguany arriba a la 23ª edició. La fira es dirigeix a un públic exclusivament professional, entre els quals s'inclouen importadors, majoristes, minoristes, supermercats, càtering i restauració.

Tot i que alguns cellers de la DO ja fa un temps que representen els vins de la Conca en la fira alemanya, enguany s’ha fet un esforç de promoció com a DO per tenir més presència internacional. Els cellers Carles Andreu, Cellers Domenys, Gerida Viticultors, Molí dels Capellans, Succés Vinícola i Vidbertus comparteixen stand amb la DO Conca. Per altra banda també són presents a la Prowein 2017 els cellers Concavins, Cara Nord, Castell D’Or, Codorniu, Mas Foraster, Bodegas Torres i Vins de Pedra.

En total són 13 representants que donen a tastar el món dels vins elaborats a la DO Conca. L’objectiu és consolidar els mercats on ja tenen presència i establir relacions amb distribuïdors de nous mercats emergents on els vins de DO Conca poden tenir un gran potencial.

tracking