Diari Més

Prat International Brands trasllada la seva seu a Valls amb la creació de 60 llocs de treball

La companyia de comerç online s’instal·larà, amb una inversió de 3,5 milions d’euros, al sector de Palau de Reig del Polígon Industrial

Prat International Brands trasllada la seva seu a Valls amb la creació de 60 llocs de treball

Prat International Brands trasllada la seva seu a Valls amb la creació de 60 llocs de treballUna de les marques que comercialitza és FitFiu, de fitness.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa catalana de comerç online Prat International Brands traslladarà la seva seu a Valls amb una inversió de 3,5 milions d’euros i la creació de 60 llocs de treball. Ho farà amb una nova implantació industrial al polígon industrial del municipi que culminaria el 2018. La companyia comercialitza per internet quatre marques pròpies: GreenCut de maquinària de jardineria, FitFiu de fitness, MC Haus de mobiliari i Sailoor d’accessoris nàutics.

L’empresa s’instal·larà al sector de Palau de Reig del polígon industrial en una nau de 7.000 m2, on traslladarà la seva seu a finals d’aquest 2017. La inversió inicial serà de 2,5 milions d’euros i es completarà, d’acord a les previsions de la companyia per al 2018, amb 1 milió d’euros més per ampliar la superfície total fins als 15.000 m2. Prat International Brands compta amb una plantilla ja de 35 treballadors a la seva seu actual a Torredembarra i espera ampliar personal a Valls fins als 60 treballadors durant el primer trimestres de 2018.

La implantació a Valls de Prat International Brands ve motivada per l’augment de la facturació que ha experimentat aquesta companyia de comerç online en els últims anys. Des de Valls, l’empresa espera ampliar mercats i millorar la seva capacitat de distribució dels seus productes, principalment a l’Estat espanyol, Itàlia, França, Portugal i a països del nord d’Àfrica.

.

tracking