Diari Més

Cultura

Un vídeo interactiu per promocionar la calçotada de Valls

El vídeo també promociona altres elements patrimonials del municipi com els castells, la cultura, el comerç i la restauració.

Durant la visualització del vídeo, l'usuari podrà seleccionar enllaços d'informació addicional per veure webs, vídeos i imatges.

Un vídeo interactiu per promocionar la calçotada de VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls ha presentat un vídeo interactiu sobre una de les tradicions més arrelades a la capital de l'Alt Camp: la calçotada. Aquest vídeo té l'objectiu de promocionar el calçot de Valls, la calçotada i la cuina del calçot. L'enregistrament correspon al vídeo que ja es va presentar l'any passat, però enguany incorpora una tecnologia interactiva que permet accedir a la informació en forma d'enllaços webs sobre tots els aspectes patrimonials i turístics de la ciutat i de la comarca de l'Alt Camp. Durant la visualització del vídeo, i mitjançant una senyal auditiva, l'usuari podrà clicar sobre diferents punts amb informació addicional per veure webs, vídeos i imatges.

Aquest vídeo pretén promocionar altres elements patrimonials del municipi com són els castells, la cultura, i altres serveis turístics com el comerç i la restauració. D'aquesta manera en el menú s'hi poden veure diversos apartats dedicats als Mercats de Valls, al cultiu de calçots, a la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, a la cuina del calçot, als restaurants de Valls, a la DO Tarragona i, fins i tot, un vídeo on s'explica com fer la salsa de la calçotada. A més a més, a través d'aquest document audiovisual es pot accedir directament a la pàgina web de l'Ajuntament de Valls i a la del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

El vídeo interactiu és un gènere audiovisual pensat per ser visionat a través d'internet que permet que l'espectador interaccioni amb les imatges per aprofundir en el coneixement dels temes que tracta el vídeo. Aquest gènere es caracteritza pel paper actiu de l'espectador que obté una experiència personalitzada. El vídeo interactiu sobre l'autèntica calçotada de Valls és una creació de l'empresa PXL Audio&Visuals.

El vídeo estarà disponible a la pàgina web de l'Ajuntament a l'apartat 'Videos de la ciutat'. Podeu consultar el vídeo a través d'aquest enllaç.

tracking