Diari Més

El duet còmic Faemino y Cansado, a la Festa Major de Sant Joan de Valls

L’actuació serà dijous 22 de juny al Centre Cultural Municipal

El duet còmic Faemino y Cansado.

El duet còmic Faemino y Cansado, a la Festa Major de Sant Joan de VallsInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duet còmic Faemino y Cansado posarà l’humor a la Festa Major de Sant Joan de Valls amb el seu nou espectacle ¡Quién tuvo retuvo!. El muntatge d’aquest darrer show manté els principis inalterables de l’humor psicodèlic de la parella amb noves històries. L’actuació tindrà lloc el dijous 22 de juny al Centre Cultural Municipal i les entrades es posaran a la venda aquest dimecres 15 de març a partir de les 17h.

L’espectacle dels humoristes Faemino y Cansado, àlies de Carlos Arroyo i Javier Pozuelo, completarà la temporada dels Teatres de Valls. Els humoristes, que enguany compleixen 60 anys i 22 junts dalt dels escenaris, afirmen que ¡Quién tuvo retuvo! aporta a la seva carrera dues coses molt importants: «rialles i reminiscències». El seu món surrealista i la càrrega intel·lectual subjacent en els números van més enllà en la seva particular percepció del món, tan absurda com lúcida.

Les entrades es posaran a la venda aquest dimecres 15 de març a les 17h. Els interessats les poden adquirir online a través de www.ticketea.com les 24 hores; per telèfon a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30h i de 16 a 18.30h, i divendres de 9 a 15h; o presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12 a 13.30h.

tracking