Diari Més

Solidaritat

Salou recapta 4.500 euros per lluitar contra l'ELA

La primera Gala Benèfica Contra l'Ela va comptar amb un sopar, música i màgia

Imatge d'alguns dels col·laboradors i assistents a la primera Gala Benèfica contra l'ELA de Salou.

Salou recapta 4.500 euros per lluitar contra l'ELACedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El House of Ilusion de Salou va acollir, el passat 25 de febrer, la primera Gala Benèfica Contra la Ela del municipi. L’esdeveniment va comptar amb un gran èxit d’assistència –amb entrades exhaurides dies abans- i va recaptar un total de 4.450 euros. Aquests diners s’han destinat a la Fundació Catalana d’Esclerosis Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls, destinats íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia. En concepte de Taula 0 es van recaptar 509 euros destinats a les tasques de la fundació.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’Alcalde de Salou, Pere Granados, i part dels regidors de l’Ajuntament del municipi. Els assistents van poder gaudir d’un sopar elaborat pels chefs Abel Gracia i Pablo Hausman, del Restaurant La Morera; Pako Navarro del Restaurant L'Orangerie; Álvaro Gómez del Restaurant Mesón del Segoviano; Luis Metodio del Restaurant La Traserilla; i la colaboració tambe del jove José Serrano. Els postres va ser elaborat per Adán Sàez de XocoSavé.

La màgia també va tenir un paper destacat amb les actuacions de l’equip de mags del House of Ilusion, encapçalat per Rodey James Pipe. La nit va finalitzar amb la música del grup NoWords i de Dj Toño. Tots els col·laboradors van contribuir a l’esdeveniment de forma altruista junt als voluntaris que van fer de la vetllada tot un èxit.

tracking