Diari Més

Televisió

Marina Marlo, de Roda, meravella amb la seva veu i passa a la final de 'Got Talent 2'

La jove va captivar jurat i públic amb la seva interpretació de la cançó 'People help people', de Birdy

Imatge de l'actuació de Marina Marlo a la semifinal de 'Got Talent 2'.

Marina Marlo, de Roda, meravella amb la seva veu i passa a la final de 'Got Talent 2'Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veïna de Roda de Berà Marina Marlo ha aconseguit, amb tant sols 16 anys, un dels seus somnis: arribar a la final de Got Talent. La jove ja va aconseguir captivar amb la seva veu el jurat del programa de prime time de Telecinco –format per Risto Mejide, Edurne, Eva Hache i Jorge Javier Vázquez- en les audicions. Ara, en la gala en directe de les semifinals, també ha aconseguit posar-se el públic a la butxaca amb una segona actuació que va emocionar públic i jurat.

Marlo va escollir interpretar la cançó People help people, de Birdy , per aconseguir passar a la final. I no es va equivocar. «Crec que ets una de les fermes guanyadors d’aquesta edició de Got Talent 2’», va afirmar Risto Mejide maravellat per la seva actuació, mentre Jorge Javier Vázquez assegurava que «estem assistint al naixement d’una estrella».

De fet, la de Roda de Berà va estar a punt d’emportar-se el botó d’or, el passi directe a la final que donen els membres del jurat en conjunt tant sols a un concursant de cada semifinal. La cantant Edurne, meravellada per la seva actuació, va proposar que fos ella qui se l’emportés. Finalment no va ser així, ja que no hi va haver unanimitat. Però el públic va saber veure el talent de la jove i amb les seves votacions l’han portat fins la final d’aquesta segona edició del talent show.

A continuació podeu veure l’actuació de Marina Marlo a la gala de la semifinal.

tracking