Diari Més

Cinema

La productora cambrilenca Sinestèsic participa al FS7 II Documentary Competition 2017

Hi presenten 'El veritable espectacle', un curtmetratge dedicat al projeccionista i fotògraf Lluís Domingo

La peça està dedicada al projeccionista i fotògraf Lluís Domingo.

La productora cambrilenca Sinestèsic participa al FS7 II Documentary Competition 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Cambrilencs Gerard Colom, Miquel Bech i Jonathan Galan, a través de la productora Sinestèsic, han produït un curt documental d’un minut sobre el projeccionista i fotògraf cambrilenc Lluís Domingo.

Amb el títol d''El Veritable Espectacle', la peça rmostra l’essència del cinema, «no des de la butaca sinó des de la privilegiada posició del projeccionista», segons que apunten els joves realitzadors.

La peça, una visió romàntica del setè art a través de la màquina i l’home que l’opera,ha estat presentada al concurs de Sony 'FS7 II Documentary Competition 2017' on seran seleccionats els 10 vídeos amb més 'likes' a la plataforma de vídeo YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=hZwmjQYCzuk

Tot i la curta durada de l'obra, aquesta aborda temàtiques com, assenyalen, «el temps en que el cinema era la única forma de esbarjo; era el punt de trobada setmana i s’hi anava mudat, o la reivindicació per la preservació del model de cinema analògic».

L'obra ha estat pujada aquest dimecres, 8 de març i té temps fins al diumenge dia 12 per aconseguir els màxims 'likes' possibles i aconseguir estar entre els 10 primers de la competició inicial.

Fer fomentar la participació i els 'likes', la productora ha engegat una campanya a través de les xarxes socials on se sortegen 2 entrades al Festival Europeu de Cine de Reus (FEC) o bé, 2 menús de calçotada al Restaurant 'El Camí de Cambrils'.https://www.facebook.com/sinestesic.produccions

tracking