Diari Més

Carnaval

Vila-seca viurà el carnaval del 24 al 28 de febrer

Unes 2.000 persones i 21 colles participaran a la Rua de Carnaval de Vila-seca

Fotografia de Carnaval de Vila-seca 2016.

Vila-seca viurà el carnaval del 24 al 28 de febrerAjuntament de Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, Vila-Seca viurà el Carnaval, des del 24 al 28 de febrer. El tret de sortida es donarà el 24 amb la Concentració Infantil de Disfresses i el lliurament de premis del 3r Concurs de Cartells de Carnaval, al qual hi han col·laborat les escoles del municipi. Més endavant, començarà la festa infantil, amb música en directe, activitats infantils i berenar popular i, en acabar, es lliurarà un gran premi a la millor disfressa de la festa infantil.

El mateix dia tindrà lloc l’arribada del Rei Carnestoltes a la Pista Poliesportiva del Colomí, on la Txaranga Band Tocats es recorreran els carrers del centre històric fins a l’envelat, instal·lat a la Via Màxima. Allà el Carnestoltes farà un discurs i rebrà les claus del poble, convidant a tots els vila-secans a assistir al Ball de divendres fins a la mitjanit.

La rua de Carnaval arribarà el 25 per la tarda, amb la participació de 1.948 persones i un total de 21 colles. Totes les carretel·les es concentraran al carrer de Sir Esteve Morell Scott, per iniciar la rua al carrer de Tarragona, del Tenor Josep Forasté, de Josep Anselm Clavé, del Requet de Fèlix, de Tarragona, Rambla de Catalunya, carrer de Vic, de la Verge de la Pineda, dels Ferrers, de Sant Antoni, de la Font i l’avinguda de Francesc Macià. A les 11 de la nit tindrà lloc la Gran festa de Carnaval a l’envelat.

La quarta edició de la batalla de coixins es durà a terme el diumenge 26 de febrer a partir de les 18.28 h a l’envelat, on s’hi reuniran petits i grans, vestits en pijama. Al final de la batalla es lliuraran un total de quatre premis. En acabar la batalla, el Rei Carnestoltes convidarà a coca amb xocolata a tots els participants.

El 28 de febrer, el Carnaval a Vila-seca arribarà a la seva fi amb la sortida del seguici mortuori des del Centre Cívic i Cultural El Colomí, acompanyat de la Txaranga Band Tocats. Recorreran els carrers del centre històric fins arribar a la plaça de l’Església, on es lliuraran els premis a la Rua Carnaval 2017. La Comissió convidarà als assistents a la sardinada popular i els petits podran gaudir d’una xocolatada. Acte seguit, els participants s’acomiadaran del Carnestoltes fins l’any vinent.

tracking