Diari Més

Carnaval

Altafulla, a punt per a rebre el Carnestoltes

Aquesta edició comptarà amb la participació de cinc carrosses i tres comparses

Una de les carrosses la composaran una setantena de persones

Altafulla a punt per a rebre el CarnestoltesAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les regidories de Cultura i Festes ja ho tenen tot apunt per al Carnaval 2017 d’Altafulla. En aquesta edició hi prendran part cinc carrosses i tres comparses, incrementant-se així en una carrossa més. Quant a comparses, el grup de la “Jet Set” no hi participarà arran de la recent pèrdua del veí Paco Cañas, molt vinculat a aquesta companyia.

El programa contempla quatre actes principals com l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes. Anirà des del casal La Violeta fins a la plaça del Pou amb la batucada Engrescats i els Gegants d'Altafulla. També hi hi haurà la primera Rua de Carnaval que començarà a la plaça Portalada i anirà pels carrers del poble fins a la Violeta, on tindrà lloc el Ball de Carnaval amb el DJ MON, que s'allargarà fins a la matinada. Al dia següent es realitzarà la Rua de Carnaval per a grans i petits, des de la plaça Portalada fins a la plaça del Pou, on es farà la guerra de confeti i l'espectacle infantil i familiar de carnaval Confetti Express. S’acomiadarà la festa amb l’enterrament de la sardina, on aquesta s’enterra amb els Diables Petits i Grans d'Altafulla, des de la Violeta fins a les escoles Teresa Manero.

Aquest 2017, la subvenció per a les carrosses s’ha incrementat dels 400€ als 450€, i per a les comparses s’ha reduït dels 200€ als 175€. La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha destacat que una de les carrosses la composen una setantena de persones.

Per rebre la totalitat de la subvenció, a banda de participar a totes les activitats que organitza l’Ajuntament, també cal que com a mínim un 60% dels membres de cada grup siguin d’Altafulla.

tracking