Diari Més

Municipal

El Govern de Mont-roig demana que s'investigui la plantilla de la policia

Un agent municipal i dos representants sindicals han denunciat tractes preferencials a l’hora de respartir tasques

Juan Gallardo va informar de la petició feta durant el darrer plenari, el passat dia 8.

El Govern de Mont-roig demana que s'investigui la plantilla de la policiaA.J. Mont-roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tractes preferencials a l’hora de repartir responsabilitats i la vulneració del dret a la informació i a la promoció. Aquestes són les presumptes irregularitats que ha denunciat un agent de la policia local de Mont-roig sobre el que podria ser un presumpte cas de mobbing al cos i que han fet que el govern del municipi prengui cartes en l’assumpte.

El Govern municipal ha informat que ha demanat a la Direcció General de Policia de Catalunya que obri un expedient informatiu de caràcter reservat sobre el funcionament de la plantilla que ha denunciat un agent i dos representants sindicals a través d’un escrit. Així ho anunciava Juan Gallardo, segon tinent d’alcalde (IMM) i regidor de Seguretat Ciutadana a Mont-rogi, en el darrer plenari d’aquest mes de febrer. «Donat que a l’Ajuntament no hi ha ningú que pugui fer aquesta tasca s’ha valorat l’oportunitat de demanar a la sotsdirecció que obri un expedient informatiu de tipus resservat, atesa la naturalesa dels fets, i que nomeni un instructor a tal efecte», deia Gallardo.

Tot plegat ha estat provocat per la difusió, per part d’un agent i dos respresentants sindicals, d’un escrit on acusen altres membres del cos de tractes preferencials a l’hora de repartir les responsabilitats i les càrregues de feina, a més de vulnerar el dret a la informació i a la promoció.

El ple modifica les alçades dels tancaments

El ple de Mont-roig va aprovar la modificació dels tancaments dels habitatges a diferents urbanitzacions per tal d’igualar-les a la normativa existent. En el cas de la urbanització Masos d’en Blader s’amplia la franja de material opac a 1,20 m d’alçada, i a sobre reixes, teles metàl·liques o vegetació arbustiva fins a una alçada màxima de 2 m. En el cas de la urbanització Pino Alto s’amplia la franja de material opac a 1,60 m. d’alçada, i a sobre reixes, teles metàl·liques o vegetació arbustiva fins a una alçada màxima de 2 m. A Cap de Terme s’amplia la franja de material opac a 1,60 m d’alçada, i a sobre reixes, teles metàl·liques o vegetació arbustiva fins a una alçada màxima de 2 metres.

tracking