Diari Més

Successos

Retencions a la T-11 entre Reus i Tarragona per la sortida de via d'un camió

També hi ha hagut una topada entre dos vehicles més endavant, al terme municipal de Tarragona

Les retencions que s'han creat a causa de l'accident del camió, abans d'arribar a l'edifici del 112 en direcció cap a Reus.

Retencions a la T-11 entre Reus i Tarragona per la sortida de via d'un camióDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una sortida de via d'un camió al voltant de la una del migdia a la carretera T-11, que uneix Reus i Tarragona, ha afectat la circulació en direcció a Reus. L'accident ha tingut lloc alguns metres abans de l'edifici del 112, al quilòmetre 11,8 de la carretera. El conductor del vehicle pesant ha resultat ferit lleu. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la persona al mateix lloc dels fets, i no ha estat necessari el trasllat cap al centre hospitalari.

Els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat fins al lloc de l'accident. El camió ha quedat retirat al voral de la carretera, i la circulació ha hagut de ser tallada durant uns minuts. Per aquest motiu s'han creat retencions a la carretera en direcció a Reus. Després del moment més crític, el pas dels vehicles ha estat intens.

Topada entre dos vehicles

Una hora abans, aproximadament, dos vehicles han col·lidit uns quilòmetres més endavant, al terme municipal de Tarragona. Els fets han tingut lloc a la mateixa via, al punt quilomètric 17. L'envestida s'ha saldat sense ferits.

tracking