Diari Més

Pagesia

La marxa de tractors pararà a municipis tarragonins per entregar el manifest als alcaldes

La protesta, organitzada pel sindicat agrari Unió de Pagesos, tindrà diversos punt d'inici per tot Catalunya

Pla general de la marxa de tractors circulant per la C-14 a Reus el 13 d'agost del 2016

tractorada, via ràpida, carretera, pagesos, protesta, circulació, manifestació, Reus, tractor, Unió de Pagesos, autoviaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una marxa de tractors amb diverses columnes que sortiran des de diferents punts de Catalunya recorrerà durant dos dies i mig el país per reclamar suport i «dignitat» per a l'activitat agrària. El recorregut arrencarà aquest dijous, i finalitzarà dissabte 28 a Barcelona, concretament a l'avinguda Maria Cristina.

Aquest dijous 26 al matí, els tractors iniciaran la marxa des de quatre punts de la demarcació de Tarragona. Per una banda, un grup començarà a Gandesa; la segona columna naixerà a Tortosa, Amposta i a Deltebre. Al Morell, les dues columnes realitzaran una assemblea conjunta a les 19.30 hores. Abans, però, hauran fet parades a diverses localitats de la demarcació per tal d'entregar un manifest de la Marxa Pagesa als alcaldes de cada localitat.

Les primeres entregues del manifest seran a les 8.30 hores a Amposta, on també s'entregarà a la resta d'alcaldes del Montsià; i a Gandesa, on també es farà l'entrega als alcades de la Terra Alta. Ales 9.15 hores es farà a l'Aldea i s'entregarà a la resta d'alcaldes del Baix Ebre. A les 10 hores serà el torn de Móra la Nova i dels alcaldes de la Ribera d'Ebre. A les 11.45 hores al de Falset; a les 14 hores a Riudoms; A les 16 hores a Reus, al Santuari de Misericòrdia, i a les 17 hores a Tarragona, a la plaça Imperial Tarraco. Finalment, el Morell serà l'últim punt de la primera jornada de la llarga marxa que portarà els pagesos fins a Barcelona el proper dissabte.

A continuació, el mapa mostra el recorregut que realitzaran els tractors al llarg d'aquests tres dies al conjunt de Catalunya:

tracking