Diari Més

Torredembarra

Torredembarra acollirà una jornada de debat d'accions de recuperació de memòria històrica

La III Trobada de la Xarxa Mai Més tindrà lloc a l'octubre

Imatge de la II Trobada de la Xarxa Mai Més, celebrada el passat divendres a

Torredembarra acollirà una jornada de debat d'accions de recuperació de memòria històricaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos ajuntaments catalans es reuniran a Torredembarra el proper mes d’octubre en el marc de la III Trobada de la Xarxa Mai Més. En aquesta trobada representants de diversos municipis es trobaran per debatre i coordinar accions de recuperació de memòria històrica. Per altra banda, aquesta xarxa també té l’objectiu de sensibilitzar els joves en la convivència, la tolerància i el respecte a la diferència i defesa dels drets humans.

El regidor d’Educació de Torredembarra, Jordi Solé, va estar present el passat divendres en la II Trobada de la Xarxa Mai Més, que va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet sota la crida de l’Amical de Mathausen. En total hi van participar vint ajuntaments que van debatre sobre el paper dels consistoris en les polítiques de memòria, amb quins instruments i mecanismes s’han de desenvolupar i quins han de ser els principals objectius a aconseguir.

Torredembarra forma part de la comissió tècnica que prepararà ponències i coordinarà activitats de la Xarxa Mai Més. A més, des de la Regidoria d’Educació ja es treballa, junt amb els instituts de la localitat, en la realització de xerrades, treballs i activitats que tindran lloc el mes de maig, a més d’altres activitats per tota la població en general.

tracking