Diari Més

Cultura

La ballarina Triana Botaya omple de dansa un dels comerços emblemàtics de Valls

Trobar la dansa en un espai on normalment no hi seria, va atraure als vilatans que passejaven per la zona

Imatge de la sessió fotogràfica a 3

La ballarina Triana Botaya omple de dansa un dels comerços emblemàtics de VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dilluns 23 de gener un dels comerços emblemàtics de Valls, ca Domènech, s’omplia de dansa, imatge i moviment. Ho feia amb la ballarina mexicana Triana Botaya, qui juntament amb DansPXL, productora audiovisual i fotogràfica vallenca especialitzada en dansa i arts escèniques, realitzava a les seves instal·lacions una sessió fotogràfica especialitzada en dansa.

Era un dia normal, on no es va interrompre l’activitat de les botigues i el moviment de la ballarina va formar part de la rutina quotidiana dels comerços, ballant a escales, aparadors, vestidors o fins i tot, amb la caixa registradora. El fet de trobar la dansa en un espai on normalment no hi seria, va atraure als vilatans que passejaven per la zona.

Precisament aquest és un dels objectius de DansPXL, apropar la dansa a persones que normalment no anirien a un teatre a veure un espectacle i d’aquesta manera, es veuen atrets per ella en veure-la en un espai quotidià. La productora acostuma a treballar en espais no convencionals, i atesos els projectes que està duent a terme amb la ballarina Triana Botaya, ja han estat a altres tipus d’establiments, com el Restaurant Casa Alfonso de Barcelona. DansPXL també ha realitzat altres sessions d’aquest tipus a Madrid. D’aquesta manera, a banda de realitzar sessions fotogràfiques en espais com parcs o carrers, DansPXL pretén seguir portant la dansa a espais del nostre dia a dia i alhora, fer que els comerços creïn un atractiu diferencial pels seus clients.

Una de les imatges de la sessió realitzada per DansPXL.

La ballarina Triana Botaya omple de dansa un dels comerços emblemàtics de VallsCedida

tracking