Diari Més

Solidaritat

L'Eternal Running Invencible arriba enguany als Pallaresos

La cursa, amb finalitats solidàries, consta de 80 obstacles en un recorregut de 10 quilòmetres

Imatge de la cursa disputada el 2016 a Miami Platja.

L'Eternal Running Invencible arriba enguany als PallaresosEternal Running

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu quilòmetres de recorregut amb 80 obstacles ben diversos. Aquestes són les dues premisses bàsiques de l'Eternal Running Invencible, la cursa que arribarà el pròxim 2 de juliol als Pallaresos.

Es tracta d'una competició que celebra diverses curses al llarg de l'any i que el 2016 va acumular més de 250.000 participants arreu del món. L'objectiu d'aquesta competició és, segons els organitzadors, «promoure l'esport d'una forma distreta, com un repte de superació, sacrifici i sobretot diversió». El tipus d'obstacles que els corredors es van trobant són ben diversos: contenidors, rases de fang, filats, camions de palla, obstacles inflables, zona d'escuma, 'el tsunami', o un tobogan de 6 metres.

La cursa té una finalitat solidària, ja que a través de la seva fundació s'ajuda en diferents projectes humanitaris que permeten la construcció d'escoles per nens de països subdesenvolupats, es contribueix a augmentar les existències als bancs d'aliments, o s'ajuda a apadrinar animals en perill d'extinció.

Toni Tenorio, regidor d'Esports dels Pallaresos afirma que aquesta cursa, «una de les més importants dins el calendari esportiu, permetrà situar als Pallaresos al mapa per fomentar conjuntament l'esport i la diversió, però també l'esport i la solidaritat!»

tracking