Diari Més

Infraestructures

Aixequen l'estructura de la base nàutica dels Jocs 2018 a Salou

Els treballs els realita Garcia Riera, a la qual se li van adjudicar el projecte amb un pressupost de 349.806 euros

La base nàutica ocupa un extrem de la platja de Ponent de Salou, al passeig Miramar.

Aixequen l'estructura de la base nàutica dels Jocs 2018 a SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i l’ajornament dels Jocs Mediterranis a l’any 2018, la base nàutica, un dels equipaments per albergar les competicions de vela d’aquest esdeveniment esportiu, ha començat a prendre forma. A la platja de Ponent de Salou, seu dels esports de vela dels Jocs Mediterranis, ja s’alça la gran estructura de ferro, a tocar del Club Nàutic, que albergarà aquest equipament que esdevindrà permanent.

Segons les bases de la licitació, les obres hauran d’estar finalitzades en tres mesos de manera que, cap al febrer, ja podria ser una realitat. Sobre una llarga plataforma, que ja es visible, s’instal·laran diferents mòduls on hi hauran els vestuaris pels esportistes, les oficines i els magatzems de material, entre altres serveis. El projecte adjudicat a l’empresa Garcia Riera és finançat amb fons municipals, amb una quantitat de 349.806 euros.

Segons el projecte, l’espai comptarà amb dos vestuaris, de 13,73 metres quadrats cadascun, dos serveis de w.c. de 5,38 metres quadrats, un magatzem de 55,27 metres quadrats, una zona d’informació de 10,72 metres quadrats, i una aula de vela de 33,08 metres de superfície. Uns grans vinils de colors vius serviran per ocupar tota la seva façana amb imatges dels esports de vela.

La base nàutica es complementarà amb un gran envelat, on es desenvoluparan diversos esdeveniments, segons van informar l’Ajuntament de Salou.

La capital de la Costa Daurada no és només seu dels esports de vela, també ho serà de les proves de taekwondo dels Jocs Mediterranis 2018. Aquestes es duran a terme al pavelló poliesportiu municipal, objecte d’una remodelació. Un cop finalitzats els Jocs Mediterranis del 2018, l’equipament servirà per crear una nova oferta i millorar la del municipi per captar el turisme esportiu.

tracking