Diari Més

Perafort i Puigdelfí

«Perafort i Puigdelfí estan en un lloc estratègic a nivell d'infraestructures»

La finalització de projectes a la via pública i l’aposta social van marcar l’acció de govern del 2016

L'alcalde destaca la tranquil·litat i les bones connexions que té Perafort.

«Perafort i Puigdelfí estan en un lloc estratègic a nivell d'infraestructures»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Ens trobem als inicis d’un nou any. Quins són els propòsits de Perafort de cara a aquest 2017?

—El passat 2016, Perafort va culminar accions importants per al seu desenvolupament, com la realització d’algunes obres de pavimentació i de millora de l’enllumenat, i a més, vam mantenir les polítiques socials amb les que recolzem els veïns i veïnes del nostre poble. Creiem que vam fer una bona feina i per això, de cara a aquest 2017, volem continuar treballant en aquesta línia pensada en fomentar el benestar dels nostres habitants.

—Quines assignatures hi ha pendents a Perafort i Puigdelfí?

—Com comentava, a Perafort i Puigdelfí volem continuar sent un lloc agradable per a la vida de les persones. És per això que de cara al futur, no volem deixar de costat la millora dels nostres serveis i equipaments. Creiem que si ens mantenim al dia, tant els habitants com les empreses que tenim ubicades als nostres terrenys, continuaran valorant positivament el nostre municipi, com hem consta que ho fan.

—Què és el que fa que Perafort i Puigdelfí siguin un bon lloc per ubicar-hi un negoci, per exemple?

—Perafort i Puigdelfí es troben en un lloc estratègic i tenen grans avantatges a nivell d’infraestructures. En primer lloc, ens trobem molt a prop de les grans ciutats del territori, a les quals hi estem connectades a través de l’A-27. També hi tenim a prop l’estació de l’AVE, el Port i l’Aeroport. Tot això fa que les empreses valorin positivament el nostre poble a l’hora d’instal·lar-s’hi.

—Això mateix també deu ser positiu per a les persones que hi viuen?

—Sense cap mena de dubte. Aquelles persones que busquen un lloc tranquil per viure-hi sense renunciar als avantatges de les ciutats, poden sentir-se molt a gust a Perafort i Puigdelfí. Aquí hi tenen l’harmonia d’un poble petit però també tenen la garantia d’unes bones connexions amb les ciutats de l’entorn que els faciliten els desplaçaments. Tot plegat fa doncs, que siguem un poble en constant creixement.

—En aquest sentit, han experimentat un gran creixement demogràfic en els darrers anys.

—Així és. Fa uns deu anys, hi vivien 790 persones mentre que actualment, hi tenim empadronades més de 1.300 persones. Hem fet un salt endavant ben gran i això ens encoratja encara més en cuidar dels nostres habitants així com de les empreses que hi ha ubicades als nostres terrenys.

tracking